Onderscheidend in service en support

Het Spaarkoning-spaarsysteem onderscheidt zich door persoonlijke service: wij komen bij u langs om het spaarsysteem te installeren, en leveren duidelijke instructies voor hoe het systeem kan worden ingezet.
Over ons

Een familiebedrijf

Al ruim 70 jaar is onze familie actief in klantenloyaliteit, gedreven om u te helpen klanten aan uw bedrijf te binden en uw omzet te verhogen. Wij bieden u een uitgebreide en uitstekende service, zodat u meer tijd behoudt voor het persoonlijk contact met uw klanten.

1992 - Start spaarzegels

Het sparen met zegels voor mooie aanbiedingen is altijd populair in Nederland. Met de start van Akitidee bieden wij als één van de eerste in Nederland uitgebreide spaarprogramma’s voor winkels en bedrijven inclusief gepersonaliseerde spaarzegels.

2016 - Start Spaarkoning

Na het succes van de spaarzegels hebben wij besloten om een digitale versie te ontwikkelingen van de spaarzegels. Spaarkoning is in 2016 gestart als digitaal spaarsysteem die het mogelijk maakt om bij aangesloten winkels via een keycard of de Spaarkoning app te sparen voor mooie aanbiedingen.

Heden

In de afgelopen jaren hebben wij ruim over de 1500 ondernemers, klein en groot, spaarzegels en spaarkaarten geleverd en ontelbare consumenten hebben "onze" spaarzegels en of spaarkaart in de portemonnee, daar zijn wij toch wel een beetje trots op!

Ook uw omzet verhogen door de inzet van een spaarsysteem?

Contact opnemen
of stuur ons een email